Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC korona_mks
4231 Tactiek ble
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Rusoiu kan de bal niet met de borst controleren. Rapavý is nu in balbezit. Met opzet legt Rusoiu zijn tegenspeler op de grond. Rusoiu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu met een sublieme pass. Daar is Czarnkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnkowski geeft een hoge lob. Rusoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rob kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Abaeto probeert naar een medespeler te passen. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Huxiao kopt de bal weg. Klungelig pakt Cacal de bal. Rozo geeft een hoge lob. Cacal controleert de bal met de borst. Cacal schiet op doel. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rolich rent richting de bal. Rozo verovert de bal door een tackle van achteren. Rozo probeert naar een medespeler te passen. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - korona_mks 1:0

20e minuut.
Hamar probeert naar een medespeler te passen. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusoiu. Rusoiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Abaeto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huxiao met een snel genomen vrije trap. Daar is Kieras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacal is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cacal kopt de bal weg. Daar is Navarro Soriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rolich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rolich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Navarro Soriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Huxiao met een snel genomen vrije trap. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Navarro Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Jiménez bokst de bal weg.

37e minuut.
Czarnkowski geeft een hoge lob. Daar is Huxiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huxiao speelt de bal door. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cahill geeft de bal voor. Czarnkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - korona_mks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 39%, korona_mks 61%.
Miauczysz FC - korona_mks 2:0

46e minuut.
Navarro Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo speelt de bal door. Cacal is nu in balbezit. Cacal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwarra heeft problemen om de bal te vangen. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - korona_mks 3:0

50e minuut.
Rozo speelt de bal door. Huxiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao speelt de bal door. Abaeto rent richting de bal. Abaeto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rob verovert de bal door een tackle van achteren. Huxiao is nu in balbezit. Huxiao passt de bal zonder na te denken. Abaeto rent richting de bal. Abaeto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rozo is nu in balbezit. Rozo passt de bal zonder na te denken. Zwarra rent richting de bal. Abaeto onderschept slim de pass. Abaeto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar passt de bal zonder na te denken. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - korona_mks 4:0

81e minuut.
Czarnkowski geeft de bal voor. Cahill probeert de bal aan de voet te houden. Huxiao kopt de bal weg. Cacal heeft problemen om de bal te vangen. Cacal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Huxiao probeert naar een medespeler te passen. Navarro Soriano heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Soriano probeert naar een medespeler te passen. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zwarra met een sublieme pass. Klungelig pakt Cacal de bal. Kieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal verovert de bal door een tackle van achteren. Cacal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rozo speelt de bal door. Navarro Soriano heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Soriano passt de bal zonder na te denken. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Soriano maakt een afschuwelijke overtreding. Navarro Soriano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 32%, korona_mks 68%.
Miauczysz FC - korona_mks 4:0