Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków FC Dinozaur
Offensive Tactiek moja541
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Haberfellner verovert de bal door een tackle van achteren. Haberfellner probeert naar een medespeler te passen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Intal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - FC Dinozaur 0:1

24e minuut.
Warnicki kan de bal niet met de borst controleren. Warnicki probeert naar een medespeler te passen. Barbaru rent richting de bal. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bonneau onderschept slim de pass. Bayarri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajanka. Bayarri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Góra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Badura met een snelle inworp. Banach is nu in balbezit. Banach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Warnicki rent richting de bal. Bayarri verovert de bal door een tackle van achteren. Bayarri geeft een lange en hoge pass. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 59%, FC Dinozaur 41%.
G.T.S. Wisła Kraków - FC Dinozaur 0:1

46e minuut.
Lisiecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bonneau met een sublieme pass. Kajanka rent richting de bal. Góra geeft een lange en hoge pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Arraiza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Intal speelt de bal door. Haberfellner is nu in balbezit. Haberfellner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Okrzesik onderschept slim de pass. Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek passt de bal in één keer door. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea schiet op doel. Kuczen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - FC Dinozaur 1:1

70e minuut.
Kajanka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rampelotto de bal. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea schiet op doel. Kuczen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - FC Dinozaur 2:1

71e minuut.
Konopski komt het veld opgelopen. Klimiashvili komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Răboj speelt de bal door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek haalt uit met een fantastische trap. Kuczen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 46%, FC Dinozaur 54%.
G.T.S. Wisła Kraków - FC Dinozaur 2:1