Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.231 [del]
  • Stadion: Stars Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17842
Kazik Stars TS Klapa
#2 Tactiek atak 1
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
12 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 51.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony geeft een lange en hoge pass. Kačar met een sublieme pass. Gindrat is nu in balbezit. Gindrat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Horoszkiewicz speelt de bal door. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Moliński onderschept slim de pass. Vliegher onderschept slim de pass. Vliegher probeert naar een medespeler te passen. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moliński heeft problemen om de bal te vangen. Bayle is nu in balbezit. Bayle probeert naar een medespeler te passen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Kačar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński geeft een hoge lob. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Moliński passt de bal in één keer door. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz passt de bal in één keer door. Ghilardini heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Burne onderschept slim de pass. Burne passt de bal in één keer door. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande schiet op doel. Kwiczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Borzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzillo geeft de bal voor. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - TS Klapa 0:1

43e minuut.
Gindrat onderschept slim de pass. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński passt de bal zonder na te denken. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel. Dobrowolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 66%, TS Klapa 34%.
Kazik Stars - TS Klapa 0:1

49e minuut.
Kačar passt de bal in één keer door. Delalande is nu in balbezit. Delalande geeft een lange en hoge pass. Jallas Amigó maakt een snoekduik en kopt de bal. Tassone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - TS Klapa 0:2

54e minuut.
Klungelig pakt Zmyślony de bal. Jallas Amigó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zmyślony. Zmyślony krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zmyślony rent richting de bal. Zmyślony geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vliegher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kačar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Moliński speelt de bal door. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft de bal voor. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vliegher geeft de bal voor. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delalande raakt geblesseerd tijdens het duel. Jallas Amigó legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tassone speelt de bal door. Ghilardini kopt de bal weg. Bayle is nu in balbezit. Bayle haalt uit met een fantastische trap. Dobrowolski bokst de bal weg.

70e minuut.
Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolonko. Jallas Amigó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gindrat komt bij de bal en schiet. Jallas Amigó maakt een snoekduik en kopt de bal. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Covioli met een sublieme pass. Daar is Armaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Dobrowolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Borzillo is nu in balbezit. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle speelt de bal door. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Niemiec onderschept slim de pass. Burne probeert naar een medespeler te passen. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - TS Klapa 0:3

88e minuut.
Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini probeert naar een medespeler te passen. Niemiec speelt de bal door. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Romankiewicz onderschept slim de pass. Romankiewicz speelt de bal door. Niemiec rent richting de bal. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 70%, TS Klapa 30%.
Kazik Stars - TS Klapa 0:3