Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Klapa Kazik Stars
atak 1 Tactiek #2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


19e minuut.
Niemiec geeft een hoge lob. Armaos controleert de bal met de borst. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Kazik Stars 0:1

23e minuut.
Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Jallas Amigó probeert naar een medespeler te passen. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Koprđa rent richting de bal. Gindrat is nu in balbezit. Gindrat passt de bal met de wreef. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 31%, Kazik Stars 69%.
TS Klapa - Kazik Stars 0:1

49e minuut.
Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gindrat onderschept slim de pass. Gindrat probeert naar een medespeler te passen. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Delalande rent richting de bal. Delalande geeft een hoge lob. Kolonko is nu in balbezit. Jallas Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Covioli heeft problemen om de bal te vangen. Bayle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covioli. Covioli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gindrat rent richting de bal. Gindrat passt de bal in één keer door. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Utracki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tassone trapt de bal weg. Bayle speelt de bal door. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Dobrowolski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Kazik Stars 0:2

74e minuut.
Vliegher kopt de bal weg. Koprđa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zmyślony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zmyślony krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jallas Amigó is nu in balbezit. Gindrat speelt de bal door. Romankiewicz rent richting de bal. Koprđa onderschept slim de pass. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Tassone bokst de bal weg. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Kazik Stars 1:2

86e minuut.
Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec passt de bal in één keer door. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 39%, Kazik Stars 61%.
TS Klapa - Kazik Stars 1:2