Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME Zawisza Bydg
cz Tactiek Wing1v
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Bulinka kopt de bal weg. Damiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 1:0

7e minuut.
Ismail geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klonecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 2:0

9e minuut.
Speri kopt de bal weg. Daar is Bakirtzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damiański geeft een lange en hoge pass. Speri verovert de bal door een tackle van achteren. Salas geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Bossi rent richting de bal. Pałka met een sublieme pass. Mitilineos rent richting de bal. Mitilineos geeft de bal voor. Salas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bulinka geeft een lange en hoge pass. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Solarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 3:0

19e minuut.
Bajúsz passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Bossi rent richting de bal. Klonecki rent richting de bal. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Banasiuk passt de bal in één keer door. Romas geeft een lange en hoge pass. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ... Solarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 4:0

29e minuut.
Speri probeert de bal met de borst te controleren. Salas rent richting de bal. Romas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Bossi is nu in balbezit. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel. Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 5:0

36e minuut.
Mitilineos geeft de bal voor. Daar is Grzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillemot is nu in balbezit. Dziamgot onderschept slim de pass. Dziamgot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bakirtzis passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi passt de bal in één keer door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Solarte bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 50%, Zawisza Bydg 50%.
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 5:0

50e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot passt de bal zonder na te denken. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Läderach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pałka neemt vlug de vrije trap. Dziamgot speelt de bal door. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas haalt uit met een fantastische trap. Läderach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 5:1

62e minuut.
Pałka kopt de bal weg. Daar is Śliwiok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Solarte trapt de bal weg van het doel. Romas kopt de bal weg. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Solarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 6:1

73e minuut.
Klonecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kvist komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Śliwiok passt de bal in één keer door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail geeft de bal voor. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zanoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Serer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doeltrap. Solarte trapt de bal weg van het doel. Bakirtzis kopt de bal weg. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Romas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Banasiuk de bal. Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu geeft een hoge lob. Kvist is nu in balbezit. Kvist draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiok geeft de bal voor. Guillemot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 52%, Zawisza Bydg 48%.
EVOLUTION TIME - Zawisza Bydg 6:1