Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydg EVOLUTION TIME
Wing1v Tactiek cz
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Romas passt de bal met de wreef. Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz met een sublieme pass. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 0:1

9e minuut.
Bulinka met een sublieme pass. Inworp. Grzęda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Porras Ruiz passt de bal zonder na te denken. Romas geeft een lange en hoge pass. Mitilineos heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Śliwiok probeert naar een medespeler te passen. Bajúsz rent richting de bal. Bossi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bossi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Maciesiak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maciesiak neemt de hoekschop. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 0:2

30e minuut.
Ismail geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klonecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Mitilineos met een harde bal richting middenveld. Damiański speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damiański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:2

32e minuut.
Bajúsz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dziamgot kopt de bal weg. Romas met een sublieme pass. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:3

35e minuut.
Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pałka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:4

37e minuut.
Damiański geeft de bal voor. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak kopt de bal weg. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:5

43e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Grzęda geeft een hoge lob. Bossi kopt de bal weg. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 50%, EVOLUTION TIME 50%.
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:6

49e minuut.
Banasiuk met een sublieme pass. Romas bereikt de bal nog maar net als eerste. Romas met een sublieme pass. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:7

61e minuut.
Bajúsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Porras Ruiz passt de bal in één keer door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:8

67e minuut.
Pałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pałka probeert naar een medespeler te passen. Ismail probeert naar een medespeler te passen. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:9

75e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka onderschept slim de pass. Pałka geeft een hoge lob. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Läderach met een harde bal richting middenveld. Porras Ruiz kopt de bal weg. Klonecki rent richting de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:10

80e minuut.
Grzęda met een snelle inworp. Maciesiak is nu in balbezit. Mitilineos begaat een overtreding. Maciesiak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maciesiak kan niet meer verder spelen. Kvist komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dziamgot passt de bal zonder na te denken. Zanoğlu met een sublieme pass. Daar is Speri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 41%, EVOLUTION TIME 59%.
Zawisza Bydg - EVOLUTION TIME 1:10