Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:49
  • Competitiewedstrijd: Liga V.231 [del]
  • Stadion: RUCH Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8731
FCRassian Bobery
atk Tactiek OFF
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten solide
zwak Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Wilmowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wilmowicz zijn tegenspeler op de grond. Wilmowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Shevley met een sublieme pass. Huichal is nu in balbezit. Huichal passt de bal in één keer door. Parrana rent richting de bal. Parrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRassian - Bobery 0:1

10e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Jodstein speelt de bal door. Huichal is nu in balbezit. Huichal geeft een hoge lob. Parrana springt en kopt de bal. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Descloux passt de bal in één keer door. Huichal rent richting de bal. Huichal passt de bal zonder na te denken. Parrana rent richting de bal. Parrana schiet op doel. Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevley passt de bal zonder na te denken. Parrana is nu in balbezit. Parrana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti passt de bal zonder na te denken. Toàn Quốc rent richting de bal. Toàn Quốc schiet op doel. Krišto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papastratos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pósa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shevley met een snelle inworp. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pazourek verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein met een sublieme pass. Parrana is nu in balbezit. Parrana haalt uit met een fantastische trap. Ergić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Beksa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ergić de bal. Parrana is nu in balbezit. Parrana schiet op doel. Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRassian - Bobery 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRassian 75%, Bobery 25%.
FCRassian - Bobery 0:2

52e minuut.
Shevley met een sublieme pass. Parrana rent richting de bal. Jodstein rent richting de bal. Jodstein haalt uit met een fantastische trap. Ergić probeert de bal aan de voet te houden. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uytterhaegen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Uytterhaegen met een sublieme pass. Pazourek is nu in balbezit. Pazourek passt de bal in één keer door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pazourek is nu in balbezit. Neiva verovert de bal door een tackle van achteren. Neiva probeert naar een medespeler te passen. Parrana rent richting de bal. Parrana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen met een sublieme pass. Neiva speelt de bal door. Huichal rent richting de bal. Huichal met een sublieme pass. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal passt de bal in één keer door. Parrana rent richting de bal. Parrana draait met de bal, schiet en ... Bastide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Toàn Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa rent richting de bal. Toàn Quốc begaat een overtreding. Toàn Quốc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRassian 64%, Bobery 36%.
FCRassian - Bobery 0:2