Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasionki C.F Blancos
Normal Tactiek 2020b.v.2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 36.2
average Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Baszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franek de bal. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:1

4e minuut.
Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng passt de bal met de wreef. Daar is Martínez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica bokst de bal weg. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Jendrysiak speelt de bal door. Inworp. Baszak met de inworp. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez met een sublieme pass. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:2

12e minuut.
Franek onderschept slim de pass. Franek probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:3

14e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender verovert de bal door een tackle van achteren. Bender passt de bal zonder na te denken. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Skupiński rent richting de bal. Baszak verovert de bal door een tackle van achteren. Baszak speelt de bal door. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kapica met een sublieme pass. Bulanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Mạnh Hoàng de bal. Mạnh Hoàng schiet op doel. Franek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:4

29e minuut.
Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Dożężka speelt de bal door. Baszak is nu in balbezit. Baszak met een sublieme pass. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Baszak is nu in balbezit. Baszak speelt de bal door. Świerk rent richting de bal. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Masztak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mena komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 77%, C.F Blancos 23%.
KS Pasionki - C.F Blancos 0:4

47e minuut.
Bulanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Baszak de bal. Baszak passt de bal zonder na te denken. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bulanda passt de bal met de wreef. Świerk rent richting de bal. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:5

49e minuut.
Dożężka speelt de bal door. Ćwikliński rent richting de bal. Ćwikliński passt de bal met de wreef. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:6

51e minuut.
Łuczak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baszak rent richting de bal. Jendrysiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baszak. Jendrysiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jendrysiak kan niet meer verder spelen. Sadowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Jílek is nu in balbezit. Jílek geeft een lange en hoge pass. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng passt de bal met de wreef. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:7

57e minuut.
Mena speelt de bal door. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Franek rent richting de bal. Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng passt de bal in één keer door. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Duy Hùng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng speelt de bal door. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ... Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:8

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kapica niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Baszak met een snelle inworp. Bulanda rent richting de bal. Bulanda passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Martínez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilichowski is nu in balbezit. Martínez Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:9

69e minuut.
Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk geeft een lange en hoge pass. Mena kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:10

72e minuut.
Sadowski is nu in balbezit. Baszak verovert de bal door een tackle van achteren. Baszak speelt de bal door. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Baszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadowski rent richting de bal. Baszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Marroquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marroquino geeft een lange en hoge pass. Martínez Martínez kopt de bal weg. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:11

88e minuut.
Inworp. Baszak met een snelle inworp. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda geeft de bal voor. Mạnh Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - C.F Blancos 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 78%, C.F Blancos 22%.
KS Pasionki - C.F Blancos 0:12