Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F Blancos KS Pasionki
2020b.v.2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.4 gemiddelde waardering 24.6
formidabel Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Bulanda speelt de bal door. Daar is Martínez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 1:0

2e minuut.
Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulanda onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bulanda de bal. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 2:0

5e minuut.
Jendrysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juźwiak rent richting de bal. Juźwiak passt de bal zonder na te denken. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kapica trapt de bal weg. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Masztak is nu in balbezit. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Mạnh Hoàng de bal. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Martínez Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Franek begaat een overtreding. Martínez Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Juźwiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bulanda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng passt de bal in één keer door. Martínez Martínez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco geeft een hoge lob. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Bulanda kopt de bal weg. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 3:0

29e minuut.
Mạnh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Bulanda rent richting de bal. Bulanda speelt de bal door. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Kapica bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Franco met de inworp. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 4:0

32e minuut.
Jendrysiak probeert de bal met de borst te controleren. Bulanda rent richting de bal. Bulanda passt de bal met de wreef. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ... Kapica bokst de bal weg.

37e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Martínez Martínez krijgt zijn hoofd ertegen. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 5:0

40e minuut.
Kapica probeert naar een medespeler te passen. Kelhart kopt de bal weg. Jendrysiak speelt de bal door. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kapica met een harde bal richting middenveld. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Klungelig pakt Skupiński de bal. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda schiet op doel. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 6:0

44e minuut.
Jendrysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulanda rent richting de bal. Bulanda passt de bal met de wreef. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 17%, KS Pasionki 83%.
C.F Blancos - KS Pasionki 7:0

46e minuut.
Dożężka probeert naar een medespeler te passen. Ćwikliński is nu in balbezit. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Martínez Martínez kopt de bal weg. Daar is Mạnh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng met een sublieme pass. Bulanda rent richting de bal. Bulanda draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 8:0

52e minuut.
Buitenspel voor Martínez Martínez. Goede buitenspelval van de verdediging. Łuczak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng passt de bal in één keer door. Bulanda rent richting de bal. Bulanda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Kapica bokst de bal weg. Masztak heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski rent richting de bal. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez schiet op doel. Kapica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 9:0

65e minuut.
Inworp. Sokół komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pilichowski geeft een hoge lob. Franco kopt de bal weg. Bulanda heeft problemen om de bal te vangen. Bulanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 10:0

73e minuut.
Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Pilichowski heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - KS Pasionki 11:0

74e minuut.
Skupiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mạnh Hoàng met de inworp. Bulanda rent richting de bal. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Juźwiak onderschept slim de pass. Juźwiak met een sublieme pass. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mạnh Hoàng rent richting de bal. Bulanda rent richting de bal. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Kapica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 17%, KS Pasionki 83%.
C.F Blancos - KS Pasionki 11:0