Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars EVOLUTION TIME
#2 Tactiek cz
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 55
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz onderschept slim de pass. Porras Ruiz passt de bal in één keer door. Bossi heeft problemen om de bal te vangen. Bossi schiet op doel. Tassone bokst de bal weg.

11e minuut.
Maciesiak kopt de bal weg. Bossi rent richting de bal. Bossi passt de bal met de wreef. Klonecki rent richting de bal. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

13e minuut.
Maciesiak probeert de bal aan de voet te houden. Moliński rent richting de bal. Moliński met een sublieme pass. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Kwiczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klonecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klonecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel. Tassone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - EVOLUTION TIME 0:1

18e minuut.
Bossi probeert naar een medespeler te passen. Klonecki rent richting de bal. Klonecki passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Romas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speri de bal. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Läderach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Porras Ruiz kopt de bal weg. Daar is Maciesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi onderschept slim de pass. Bossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak speelt de bal door. Klungelig pakt Bossi de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Zanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle onderschept slim de pass. Bayle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banasiuk speelt de bal door. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 60%, EVOLUTION TIME 40%.
Kazik Stars - EVOLUTION TIME 0:1

49e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Romankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tassone bokst de bal weg. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - EVOLUTION TIME 0:2

54e minuut.
Bossi rent richting de bal. Moliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bossi raakt geblesseerd tijdens het duel. Romas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bossi de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi onderschept slim de pass. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Niemiec is nu in balbezit. Banasiuk onderschept slim de pass. Banasiuk met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Niemiec met een sublieme pass. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz speelt de bal door. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolonko de bal onder controle te krijgen. Utracki speelt de bal door. Maciesiak probeert de bal aan de voet te houden. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grzęda geeft een hoge lob. Romankiewicz kopt de bal weg. Porras Ruiz met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klonecki met de inworp. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Tassone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 74%, EVOLUTION TIME 26%.
Kazik Stars - EVOLUTION TIME 0:2