Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasionki FCRassian
Normal Tactiek atk
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 37.5
matig Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Chełkowski trapt de bal weg. Pazourek is nu in balbezit. Pazourek geeft de bal voor. Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - FCRassian 0:1

7e minuut.
Noev geeft de bal voor. Pilichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zırhçıbaşı kopt de bal weg. Pazourek probeert de bal met de borst te controleren. Pazourek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vannier verovert de bal door een tackle van achteren. Vannier passt de bal zonder na te denken. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı geeft een hoge lob. Noev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti onderschept slim de pass. Senti geeft een lange en hoge pass. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Świerk rent richting de bal. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı met een sublieme pass. Senti is nu in balbezit. Senti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Skupiński geeft de bal voor. Cieslarczyk geeft de bal voor. Franek kopt de bal weg. Klungelig pakt Senti de bal. Senti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 73%, FCRassian 27%.
KS Pasionki - FCRassian 0:1

48e minuut.
Vannier geeft een hoge lob. Senti heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti verovert de bal door een tackle van achteren. Senti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Łuczak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zırhçıbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Zırhçıbaşı speelt de bal door. Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti draait met de bal, schiet en ... Chełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - FCRassian 0:2

64e minuut.
Dożężka is nu in balbezit. Alexander onderschept slim de pass. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Sokół komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pazourek speelt de bal door. Miedziński is nu in balbezit. Skupiński is nu in balbezit. Miedziński rent richting de bal. Miedziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - FCRassian 0:3

83e minuut.
Pazourek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazourek passt de bal met de wreef. Senti is nu in balbezit. Senti schiet op doel. Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - FCRassian 0:4

85e minuut.
Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı geeft de bal voor. Sokół rent richting de bal. Miedziński verovert de bal door een tackle van achteren. Miedziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 76%, FCRassian 24%.
KS Pasionki - FCRassian 0:4