Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars Zawisza Bydg
#2 Tactiek Wing1v
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bayle onderschept slim de pass. Bayle geeft de bal voor. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Solarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 1:0

5e minuut.
Pałka geeft de bal voor. Daar is Dziamgot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziamgot geeft een lange en hoge pass. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

9e minuut.
Śliwiok met een sublieme pass. Damiański met een sublieme pass. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot verovert de bal door een tackle van achteren. Dziamgot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romankiewicz onderschept slim de pass. Inworp. Pérez Serer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damiański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pérez Serer is nu in balbezit. Romankiewicz is nu in balbezit. Romankiewicz geeft de bal voor. Damiański kopt de bal weg. Dziamgot geeft een lange en hoge pass. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salas springt en kopt de bal. Tassone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 1:1

19e minuut.
Ghilardini rent richting de bal. Pałka rent richting de bal. Ghilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:1

22e minuut.
Salas is nu in balbezit. Kwiczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:2

40e minuut.
Dziamgot geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Utracki de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Romankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Salas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Romankiewicz de bal. Tassone probeert naar een medespeler te passen. Bajúsz kopt de bal weg. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini schiet op doel. Solarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 70%, Zawisza Bydg 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:2

47e minuut.
Śliwiok met een sublieme pass. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot met een sublieme pass. Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer geeft een hoge lob. Paal! Tassone bokst de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:3

55e minuut.
Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok passt de bal in één keer door. Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer geeft de bal voor. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiok passt de bal in één keer door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański geeft een hoge lob. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kwiczy kopt de bal weg. Daar is Horoszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damiański probeert naar een medespeler te passen. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Niemiec geeft een hoge lob. Inworp. Śliwiok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damiański geeft een lange en hoge pass. Dziamgot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Damiański speelt de bal door. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 83%, Zawisza Bydg 17%.
Kazik Stars - Zawisza Bydg 2:4