Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME TS Klapa
cz Tactiek atak 1
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tezalmaz geeft de bal voor. Armaos rent richting de bal. Armaos passt de bal zonder na te denken. Holt geeft een lange en hoge pass. Jallas Amigó springt en kopt de bal. Läderach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delalande is nu in balbezit. Delalande schiet op doel. Läderach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel. Dobrowolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Banasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gindrat onderschept slim de pass. Gindrat probeert naar een medespeler te passen. Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gindrat is nu in balbezit. Koprđa is nu in balbezit. Gindrat rent richting de bal. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Koprđa heeft problemen om de bal te vangen. Koprđa geeft een hoge lob. Guillemot controleert de bal met de borst. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap. Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Romas bereikt de bal nog maar net als eerste. Romas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Armaos de bal onder controle te krijgen. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Armaos de bal. Dobrowolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Holt met een sublieme pass. Burne rent richting de bal. Burne geeft een lange en hoge pass. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Delalande heeft problemen om de bal te vangen. Burne is nu in balbezit. Burne probeert naar een medespeler te passen. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel. Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 62%, TS Klapa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - TS Klapa 0:0

49e minuut.
Banasiuk onderschept slim de pass. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een hoge lob. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel. Dobrowolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot geeft de bal voor. Klonecki kopt de bal weg. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - TS Klapa 1:0

60e minuut.
Klonecki kopt de bal weg. Armaos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Armaos probeert de bal aan de voet te houden. Holt probeert naar een medespeler te passen. Koprđa met een sublieme pass. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klonecki geeft een hoge lob. Burne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki is nu in balbezit. Armaos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armaos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 54%, TS Klapa 46%.
EVOLUTION TIME - TS Klapa 1:0