Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasionki Bobery
Normal Tactiek OFF
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Descloux verovert de bal door een tackle van achteren. Huichal heeft problemen om de bal te vangen. Huichal passt de bal met de wreef. Parrana rent richting de bal. Parrana schiet op doel. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wilmowicz onderschept slim de pass. Wilmowicz geeft een hoge lob. Daar is Skupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučírek rent richting de bal. Kučírek schiet op doel. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Jendrysiak de bal onder controle te krijgen. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek met een sublieme pass. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Parrana haalt uit met een fantastische trap. Franek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:1

28e minuut.
Wilmowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerk is nu in balbezit. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein geeft een hoge lob. Franek is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Parrana rent richting de bal. Pilichowski is nu in balbezit. Parrana verovert de bal door een tackle van achteren. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 77%, Bobery 23%.
KS Pasionki - Bobery 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Huichal verovert de bal door een tackle van achteren. Huichal speelt de bal door. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:2

56e minuut.
Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana geeft een hoge lob. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Jodstein onderschept slim de pass. Jodstein met een sublieme pass. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:3

59e minuut.
Franek kopt de bal weg. Daar is Parrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilichowski geeft een lange en hoge pass. Parrana rent richting de bal. Parrana haalt uit met een fantastische trap. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:4

60e minuut.
Łuczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana onderschept slim de pass. Parrana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kapica trapt de bal weg van het doel. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein passt de bal zonder na te denken. Parrana rent richting de bal. Parrana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kapica trapt de bal weg van het doel. Neiva kopt de bal weg. Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrana rent richting de bal. Parrana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Doeltrap. Uytterhaegen komt het veld opgelopen. Holovka komt het veld opgelopen. Sokół komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Huichal is nu in balbezit. Huichal geeft de bal voor. Holovka rent richting de bal. Holovka draait met de bal, schiet en ... Pilichowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:5

71e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Holovka is nu in balbezit. Holovka haalt uit met een fantastische trap. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:6

73e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen passt de bal in één keer door. Holovka is nu in balbezit. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sokół kopt de bal weg. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Pilichowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huichal kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Huichal geeft de bal voor. Sokół onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilmowicz zal de hoekschop nemen. Kučírek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Wilmowicz met de inworp. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Wilmowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz geeft een lange en hoge pass. Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovka schiet op doel. De bal raakt de paal. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sokół heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilmowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holovka is nu in balbezit. Holovka schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pilichowski geeft een lange en hoge pass. Neiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dożężka. Neiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neiva met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:7

82e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen passt de bal in één keer door. Kučírek rent richting de bal. Holovka is nu in balbezit. Holovka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:8

84e minuut.
Sokół met een sublieme pass. Wilmowicz is nu in balbezit. Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Kučírek rent richting de bal. Kučírek schiet op doel. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Huichal met een sublieme pass. Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovka schiet op doel. Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Bobery 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 84%, Bobery 16%.
KS Pasionki - Bobery 0:9