Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars Bobery
#2 Tactiek OFF
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Jodstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodstein met een sublieme pass. Zmyślony is nu in balbezit. Parrana onderschept slim de pass. Parrana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Bayle de bal. Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bayle zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bayle moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bayle schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Ghilardini rent richting de bal. Descloux verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches met een sublieme pass. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek geeft een hoge lob. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parrana is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parrana is nu in balbezit. Parrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Bobery 0:1

13e minuut.
Kolonko probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilmowicz zal de hoekschop nemen. Parrana is nu in balbezit. Parrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Bobery 0:2

17e minuut.
Parrana is nu in balbezit. Parrana passt de bal in één keer door. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek haalt uit met een fantastische trap. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zmyślony probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. Horoszkiewicz speelt de bal door. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shevley rent richting de bal. Shevley passt de bal met de wreef. Utracki is nu in balbezit. Kučírek onderschept slim de pass. Kučírek schiet op doel. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wilmowicz met een snelle inworp. Kučírek rent richting de bal. Kučírek geeft de bal voor. Parrana is nu in balbezit. Parrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jodstein speelt de bal door. Parrana rent richting de bal. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek draait met de bal, schiet en ... Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein passt de bal zonder na te denken. Kwiczy rent richting de bal. Parrana verovert de bal door een tackle van achteren. Parrana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Krišto rent richting de bal. Krišto probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy rent richting de bal. Parrana onderschept slim de pass. Parrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Bobery 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 73%, Bobery 27%.
Kazik Stars - Bobery 0:3

49e minuut.
Kučírek geeft de bal voor. Tassone speelt de bal door. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. Papastratos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Bobery 1:3

54e minuut.
Horoszkiewicz speelt de bal door. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana geeft de bal voor. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Bobery 1:4

61e minuut.
Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Krišto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel. Papastratos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uytterhaegen komt het veld opgelopen. Holovka komt het veld opgelopen. Tassone trapt de bal weg van het doel. Neiva met een sublieme pass. Holovka rent richting de bal. Shevley geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. Kučírek is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zmyślony geeft de bal voor. Inworp. Shevley met de inworp. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Holovka is nu in balbezit. Uytterhaegen probeert naar een medespeler te passen. Niemiec speelt de bal door. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel. Papastratos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kučírek is nu in balbezit. Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Wilmowicz rent richting de bal. Ghilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Papastratos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 62%, Bobery 38%.
Kazik Stars - Bobery 1:4