Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobery Kazik Stars
OFF Tactiek #2
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 43
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Kučírek speelt de bal door. Zmyślony heeft problemen om de bal te vangen. Parrana verovert de bal door een tackle van achteren. Parrana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Neiva kopt de bal weg. Daar is Kolonko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrana is nu in balbezit. Parrana haalt uit met een fantastische trap. Tassone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - Kazik Stars 1:0

17e minuut.
Parrana heeft problemen om de bal te vangen. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kučírek de bal. Kučírek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Beksa passt de bal met de wreef. Shevley is nu in balbezit. Shevley passt de bal met de wreef. Parrana rent richting de bal. Parrana haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shevley neemt de hoekschop. Kučírek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - Kazik Stars 2:0

40e minuut.
Kolonko geeft de bal voor. Niemiec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Utracki de bal onder controle te krijgen. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zmyślony geeft een hoge lob. Inworp. Shevley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 26%, Kazik Stars 74%.
Bobery - Kazik Stars 2:0

48e minuut.
Neiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiva speelt de bal door. Zmyślony is nu in balbezit. Parrana onderschept slim de pass. Parrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - Kazik Stars 3:0

53e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft de bal voor. Daar is Romankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kučírek rent richting de bal. Kwiczy is nu in balbezit. Huichal is nu in balbezit. Huichal probeert naar een medespeler te passen. Neiva speelt de bal door. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uytterhaegen komt het veld opgelopen. Holovka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Wilmowicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen speelt de bal door. Kolonko heeft problemen om de bal te vangen. Kučírek rent richting de bal. Kučírek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Kučírek kopt de bal weg. Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holovka raakt geblesseerd tijdens het duel. Uytterhaegen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Shevley passt de bal zonder na te denken. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Krišto rent richting de bal. Bayle rent richting de bal. Bayle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Papastratos met een harde bal richting middenveld. Sanches met een sublieme pass. Kučírek rent richting de bal. Kučírek schiet op doel. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holovka is nu in balbezit. Holovka haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 31%, Kazik Stars 69%.
Bobery - Kazik Stars 3:0