Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME C.F Blancos
cz Tactiek 2020b.v.2
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 48
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Prkačin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak onderschept slim de pass. Helm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helm krijgt een gele kaart. Maciesiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bossi neemt zijn aanloop. Lent bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - C.F Blancos 1:0

8e minuut.
Prkačin verovert de bal door een tackle van achteren. Prkačin speelt de bal door. Banasiuk is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Läderach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klonecki kan de bal niet met de borst controleren. Klonecki passt de bal zonder na te denken. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Banasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Banasiuk met een sublieme pass. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Franco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciesiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Banasiuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bossi kopt de bal weg. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Grzęda onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco met de inworp. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVOLUTION TIME - C.F Blancos 1:1

42e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Klonecki rent richting de bal. Pierola begaat een overtreding. Pierola krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bakirtzis kopt de bal weg. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bossi geeft de bal voor. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak geeft een hoge lob. Bossi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Prkačin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciesiak met de inworp. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 40%, C.F Blancos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - C.F Blancos 1:1

48e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Zanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Läderach met een harde bal richting middenveld. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Daar is Guillemot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Banasiuk rent richting de bal. Banasiuk geeft een hoge lob. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Romas passt de bal in één keer door. Martínez Martínez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guillemot. Martínez Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Franco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zanoğlu geeft een lange en hoge pass. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak begaat een overtreding. Maciesiak krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bakirtzis rent richting de bal. Bakirtzis speelt de bal door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 51%, C.F Blancos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - C.F Blancos 1:1