Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydg KS Pasionki
Wing1v Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 23.8
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot onderschept slim de pass. Dziamgot speelt de bal door. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Śliwiok passt de bal zonder na te denken. Damiański rent richting de bal. Damiański met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 1:0

6e minuut.
Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Śliwiok verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiok met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełkowski trapt de bal weg. Damiański speelt de bal door. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 2:0

10e minuut.
Salas kopt de bal weg. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełkowski trapt de bal weg. Damiański geeft een hoge lob. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Świerk heeft problemen om de bal te vangen. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot geeft een lange en hoge pass. Salas krijgt zijn hoofd ertegen. Chełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 3:0

18e minuut.
Pérez Serer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Śliwiok speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilichowski krijgt een gele kaart. Salas raakt geblesseerd tijdens het duel. Salas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 4:0

23e minuut.
Śliwiok onderschept slim de pass. Klungelig pakt Salas de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pilichowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 5:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śliwiok speelt de bal door. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pilichowski speelt de bal door. Jendrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 6:0

30e minuut.
Salas kopt de bal weg. Dziamgot heeft problemen om de bal te vangen. Dziamgot speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski bokst de bal weg. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski geeft de bal voor. Damiański kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Świerk geeft de bal voor. Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pilichowski kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 7:0

35e minuut.
Ćwikliński heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot draait met de bal, schiet en ... Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 8:0

38e minuut.
Damiański probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Salas de bal. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 9:0

40e minuut.
Damiański met een sublieme pass. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 10:0

43e minuut.
Damiański onderschept slim de pass. Damiański geeft de bal voor. Salas kopt de bal weg. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot probeert naar een medespeler te passen. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 19%, KS Pasionki 81%.
Zawisza Bydg - KS Pasionki 10:0

48e minuut.
Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański geeft de bal voor. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 11:0

50e minuut.
Dziamgot onderschept slim de pass. Dziamgot met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łuczak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pałka kopt de bal weg. Dziamgot controleert de bal met de borst. Dziamgot met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 12:0

54e minuut.
Śliwiok passt de bal zonder na te denken. Damiański is nu in balbezit. Damiański passt de bal zonder na te denken. Daar is Dziamgot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziamgot geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 13:0

56e minuut.
Damiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dożężka met een sublieme pass. Damiański is nu in balbezit. Damiański geeft een lange en hoge pass. Salas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 14:0

58e minuut.
Chełkowski trapt de bal weg van het doel. Bajúsz kopt de bal weg. Salas probeert de bal met de borst te controleren. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chełkowski speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 15:0

61e minuut.
Masztak is nu in balbezit. Masztak met een sublieme pass. Inworp. Mitilineos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damiański probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokół komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Damiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitilineos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitilineos probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot passt de bal met de wreef. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Chełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 16:0

79e minuut.
Świerk heeft problemen om de bal te vangen. Damiański is nu in balbezit. Damiański probeert naar een medespeler te passen. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 17:0

84e minuut.
Damiański met een sublieme pass. Pałka is nu in balbezit. Pałka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salas de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - KS Pasionki 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 20%, KS Pasionki 80%.
Zawisza Bydg - KS Pasionki 18:0