Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME FCRassian
cz Tactiek atk
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Toàn Quốc onderschept slim de pass. Toàn Quốc probeert naar een medespeler te passen. Noev heeft problemen om de bal te vangen. Bakirtzis onderschept slim de pass. Bakirtzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pazourek is nu in balbezit. Bakirtzis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Alexander zijn tegenspeler op de grond. Alexander krijgt een gele kaart. Bakirtzis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bakirtzis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bastide bokst de bal weg.

7e minuut.
Klonecki kopt de bal weg. Daar is Bakirtzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakirtzis speelt de bal door. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pazourek onderschept slim de pass. Bakirtzis onderschept slim de pass. Bakirtzis passt de bal in één keer door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pazourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakirtzis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakirtzis met een sublieme pass. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Bastide bokst de bal weg.

27e minuut.
Romas speelt de bal door. Klonecki rent richting de bal. Klonecki passt de bal in één keer door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Vannier onderschept slim de pass. Vannier met een sublieme pass. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Speri geeft een hoge lob. Bossi is nu in balbezit. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - FCRassian 1:0

36e minuut.
Senti passt de bal zonder na te denken. Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal zonder na te denken. Toàn Quốc is nu in balbezit. Toàn Quốc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klonecki kopt de bal weg. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Bastide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bakirtzis rent richting de bal. Bakirtzis passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - FCRassian 2:0

43e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Banasiuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senti. Senti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 37%, FCRassian 63%.
EVOLUTION TIME - FCRassian 2:0

47e minuut.
Banasiuk met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Banasiuk met een sublieme pass. Bakirtzis is nu in balbezit. Bakirtzis passt de bal zonder na te denken. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - FCRassian 3:0

53e minuut.
Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki is nu in balbezit. Cieslarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Cieslarczyk geeft een lange en hoge pass. Toàn Quốc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tezalmaz met een sublieme pass. Alexander rent richting de bal. Alexander draait met de bal, schiet en ... Läderach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pazourek passt de bal zonder na te denken. Speri is nu in balbezit. Noev onderschept slim de pass. Noev geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banasiuk met de inworp. Bossi is nu in balbezit. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ergić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maciesiak neemt de hoekschop. Bossi kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bossi speelt de bal door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ergić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Klonecki de bal onder controle te krijgen. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - FCRassian 4:0

84e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Klonecki geeft een lange en hoge pass. Vannier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 42%, FCRassian 58%.
EVOLUTION TIME - FCRassian 4:0