Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F Blancos TS Klapa
2020b.v.2 Tactiek atak 1
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Rooba geeft een hoge lob. Armaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - TS Klapa 1:0

7e minuut.
Covioli met een sublieme pass. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó passt de bal met de wreef. Delalande is nu in balbezit. Delalande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Holt geeft de bal voor. Delalande is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prkačin. Prkačin krijgt een gele kaart. Delalande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delalande zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jallas Amigó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.F Blancos - TS Klapa 1:1

23e minuut.
Daar is Borzillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covioli met een sublieme pass. Armaos is nu in balbezit. Martínez Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bulanda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Franco neemt de hoekschop. Bulanda springt en kopt de bal. Dobrowolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Prkačin geeft de bal voor. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Burne de bal onder controle te krijgen. Holt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 62%, TS Klapa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F Blancos - TS Klapa 1:1

52e minuut.
Covioli passt de bal met de wreef. Burne bereikt de bal nog maar net als eerste. Burne passt de bal met de wreef. Delalande is nu in balbezit. Delalande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande onderschept slim de pass. Delalande passt de bal in één keer door. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap. Dupont bokst de bal weg. Rooba is nu in balbezit. Koprđa begaat een overtreding. Rooba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Mạnh Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juźwiak met een sublieme pass. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Dobrowolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - TS Klapa 2:1

68e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda rent richting de bal. Vliegher begaat een overtreding. Vliegher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Armaos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juźwiak is nu in balbezit. Juźwiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Juźwiak passt de bal met de wreef. Covioli probeert de bal aan de voet te houden. Armaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Burne passt de bal zonder na te denken. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Prkačin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prkačin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Juźwiak passt de bal met de wreef. Bulanda is nu in balbezit. Borzillo begaat een overtreding. Bulanda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Daar is Vliegher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulanda rent richting de bal. Vliegher begaat een overtreding. Bulanda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Juźwiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dobrowolski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 59%, TS Klapa 41%.
C.F Blancos - TS Klapa 2:1