Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Klapa C.F Blancos
atak 1 Tactiek 2020b.v.2
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Gindrat is nu in balbezit. Wawrzak onderschept slim de pass. Borzillo is nu in balbezit. Martínez Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Martínez schiet op doel. Dobrowolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Burne met een snelle inworp. Delalande is nu in balbezit. Delalande geeft de bal voor. Daar is Jallas Amigó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jallas Amigó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Baszak is nu in balbezit. Vliegher verovert de bal door een tackle van achteren. Vliegher speelt de bal door. Gindrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gindrat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Helm geeft een hoge lob. Daar is Covioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covioli geeft een lange en hoge pass. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... Dupont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 35%, C.F Blancos 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Klapa - C.F Blancos 0:0

46e minuut.
Daar is Rooba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gindrat rent richting de bal. Gindrat geeft de bal voor. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooba begaat een overtreding. Koprđa raakt geblesseerd tijdens het duel. Vliegher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Helm probeert de bal met de borst te controleren. Delalande is nu in balbezit. Delalande haalt uit met een fantastische trap. Dupont bokst de bal weg.

66e minuut.
Gindrat geeft een lange en hoge pass. Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - C.F Blancos 1:0

79e minuut.
Voinescu kopt de bal weg. Baszak is nu in balbezit. Gindrat verovert de bal door een tackle van achteren. Gindrat geeft een hoge lob. Jallas Amigó rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Helm passt de bal in één keer door. Borzillo is nu in balbezit. Borzillo geeft een hoge lob. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Delalande probeert de bal aan de voet te houden. Helm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delalande. Delalande krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt geeft de bal voor. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande schiet op doel. Dupont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - C.F Blancos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 37%, C.F Blancos 63%.
TS Klapa - C.F Blancos 2:0