Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars KS Pasionki
#2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 23.8
solid Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Tassone trapt de bal weg. Horoszkiewicz kopt de bal weg. Bayle speelt de bal door. Żywicki rent richting de bal. Żywicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dożężka. Horoszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horoszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skupiński heeft problemen om de bal te vangen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ... Kapica bokst de bal weg. Pilichowski geeft de bal voor. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec geeft een hoge lob. Bayle probeert de bal met de borst te controleren. Bayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Niemiec passt de bal zonder na te denken. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki speelt de bal door. Bayle rent richting de bal. Bayle schiet op doel. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle rent richting de bal. Bayle passt de bal in één keer door. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Masztak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec speelt de bal door. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moliński passt de bal zonder na te denken. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft een lange en hoge pass. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 1:0

37e minuut.
Moliński geeft een hoge lob. Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle speelt de bal door. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapica met een harde bal richting middenveld. Bayle rent richting de bal. Bayle haalt uit met een fantastische trap. Kapica bokst de bal weg. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski geeft de bal voor. Niemiec kopt de bal weg. Bayle rent richting de bal. Bayle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 36%, KS Pasionki 64%.
Kazik Stars - KS Pasionki 1:0

47e minuut.
Niemiec is nu in balbezit. Niemiec passt de bal zonder na te denken. Moliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franek de bal. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 2:0

50e minuut.
Doeltrap. Łuczak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Żywicki speelt de bal door. Bayle is nu in balbezit. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle haalt uit met een fantastische trap. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Horoszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Moliński rent richting de bal. Moliński met een sublieme pass. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bayle rent richting de bal. Żywicki rent richting de bal. Bayle is nu in balbezit. Żywicki rent richting de bal. Żywicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pilichowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moliński met een snelle inworp. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz geeft de bal voor. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horoszkiewicz zal de hoekschop nemen. Bayle is nu in balbezit. Bayle haalt uit met een fantastische trap. Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 3:0

68e minuut.
Masztak rent richting de bal. Horoszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Horoszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Żywicki rent richting de bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 4:0

69e minuut.
Sokół komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Moliński met een snelle inworp. Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. Horoszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Żywicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Horoszkiewicz met een sublieme pass. Bayle rent richting de bal. Bayle passt de bal met de wreef. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bayle rent richting de bal. Skupiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayle raakt geblesseerd tijdens het duel. Moliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilichowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niemiec zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Skupiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moliński met een snelle inworp. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 5:0

80e minuut.
Horoszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Niemiec met een sublieme pass. Bayle rent richting de bal. Bayle draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Horoszkiewicz onderschept slim de pass. Horoszkiewicz speelt de bal door. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 6:0

85e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół verovert de bal door een tackle van achteren. Sokół passt de bal zonder na te denken. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Horoszkiewicz onderschept slim de pass. Horoszkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Pilichowski de bal. Żywicki rent richting de bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Żywicki rent richting de bal. Żywicki met een sublieme pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - KS Pasionki 7:0

90e minuut.
Skupiński rent richting de bal. Skupiński speelt de bal door. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle rent richting de bal. Bayle schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 22%, KS Pasionki 78%.
Kazik Stars - KS Pasionki 7:0