Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobery EVOLUTION TIME
OFF Tactiek cz
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


28e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Neiva rent richting de bal. Bossi onderschept slim de pass. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - EVOLUTION TIME 0:1

30e minuut.
Klonecki met de inworp. Bossi rent richting de bal. Sanches legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bossi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bossi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - EVOLUTION TIME 0:2

35e minuut.
Shevley bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak onderschept slim de pass. Neiva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neiva krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Parrana onderschept slim de pass. Banasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Banasiuk passt de bal met de wreef. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Neiva geeft een lange en hoge pass. Kučírek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanoğlu. Zanoğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bakirtzis passt de bal zonder na te denken. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 46%, EVOLUTION TIME 54%.
Bobery - EVOLUTION TIME 0:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uytterhaegen komt het veld opgelopen. Holovka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Wilmowicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Romas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Papastratos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Maciesiak passt de bal in één keer door. Bossi is nu in balbezit. Beksa is nu in balbezit. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Descloux is nu in balbezit. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Papastratos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bakirtzis passt de bal met de wreef. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak passt de bal in één keer door. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 44%, EVOLUTION TIME 56%.
Bobery - EVOLUTION TIME 0:2