Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars C.F Blancos
#2 Tactiek 2020b.v.2
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Juźwiak geeft de bal voor. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda passt de bal zonder na te denken. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolonko kopt de bal weg. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - C.F Blancos 0:1

7e minuut.
Bulanda kopt de bal weg. Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak passt de bal zonder na te denken. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tassone trapt de bal weg. Juźwiak kopt de bal weg. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Moliński geeft een lange en hoge pass. Ghilardini rent richting de bal. Pierola is nu in balbezit. Bayle onderschept slim de pass. Bayle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pierola speelt de bal door. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez geeft een hoge lob. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Dupont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazik Stars - C.F Blancos 1:1

26e minuut.
Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez is nu in balbezit. Bulanda is nu in balbezit. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mạnh Hoàng zal de hoekschop nemen. Moliński onderschept slim de pass. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kolonko de bal. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - C.F Blancos 1:2

36e minuut.
Moliński probeert de bal aan de voet te houden. Bayle is nu in balbezit. Helm rent richting de bal. Bayle onderschept slim de pass. Bayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński rent richting de bal. Moliński passt de bal zonder na te denken. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel. Dupont bokst de bal weg. Rooba is nu in balbezit. Ghilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazik Stars - C.F Blancos 2:2

44e minuut.
Ghilardini passt de bal met de wreef. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez passt de bal in één keer door. Bulanda heeft problemen om de bal te vangen. Bulanda schiet op doel. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 60%, C.F Blancos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kazik Stars - C.F Blancos 2:2

55e minuut.
Kelhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelhart geeft een hoge lob. Daar is Martínez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulanda rent richting de bal. Bulanda schiet op doel. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Voinescu geeft de bal voor. Martínez Martínez rent richting de bal. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Bulanda rent richting de bal. Kolonko is nu in balbezit. Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Mạnh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zmyślony de bal onder controle te krijgen. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Tassone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - C.F Blancos 2:3

84e minuut.
Dupont met een sublieme pass. Zmyślony kopt de bal weg. Ghilardini kan de bal niet met de borst controleren. Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 65%, C.F Blancos 35%.
Kazik Stars - C.F Blancos 2:3