Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi Radzinki
XZ Tactiek NW
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 52.4
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Arouca da Silva probeert naar een medespeler te passen. Afera is nu in balbezit. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera schiet op doel. Nieto bokst de bal weg.

6e minuut.
Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Möslinger geeft de bal voor. Daar is Gredstig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Belea met een sublieme pass. Baranovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre onderschept slim de pass. Belea is nu in balbezit. Belea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea probeert naar een medespeler te passen. Rubagotti rent richting de bal. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg.

22e minuut.
Arouca da Silva met een sublieme pass. Afera rent richting de bal. Afera speelt de bal door. Pačovský rent richting de bal. Pačovský schiet op doel. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Necula met een sublieme pass. Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva met een sublieme pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ... Nieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Chipciu verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Gredstig bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský onderschept slim de pass. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Nieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 30%, Radzinki 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Radzinki 0:0

53e minuut.
Motta kopt de bal weg. Chipciu is nu in balbezit. Pačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pačovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Radzinki 1:0

55e minuut.
Möslinger speelt de bal door. Cordeiro rent richting de bal. Necula begaat een overtreding. Necula krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Baranovs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oasenegre raakt geblesseerd tijdens het duel. Ráth neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Radzinki 1:1

71e minuut.
Wichert speelt de bal door. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula passt de bal met de wreef. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Motta onderschept slim de pass. Necula is nu in balbezit. Necula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Motta de bal. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gredstig probeert naar een medespeler te passen. Baranovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranovs geeft een hoge lob. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Baranovs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mormocea de bal. Motta rent richting de bal. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 33%, Radzinki 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Radzinki 1:1