Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath of God Wisła 1906 Kraków
4132_yt1 Tactiek :)
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Pini is nu in balbezit. Pini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trääder rent richting de bal. Trääder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - Wisła 1906 Kraków 1:0

21e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul passt de bal zonder na te denken. Verdeş speelt de bal door. Trääder is nu in balbezit. Trääder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza is nu in balbezit. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza is nu in balbezit. Dusza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Rossa probeert naar een medespeler te passen. Janis met een sublieme pass. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 45%, Wisła 1906 Kraków 55%.
Wrath of God - Wisła 1906 Kraków 1:0

48e minuut.
Jambeli met de inworp. Dusza is nu in balbezit. Dusza passt de bal zonder na te denken. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Bieda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
López-Cedrón onderschept slim de pass. López-Cedrón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bieda niet meer kan verder spelen. Sciortino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Połubiński geeft een hoge lob. Janis kan de bal niet met de borst controleren. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rossa de bal. De bal raakt de paal. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrath of God - Wisła 1906 Kraków 1:1

74e minuut.
Paul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mordal komt het veld opgelopen. Kropek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hummels bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón verovert de bal door een tackle van achteren. López-Cedrón geeft de bal voor. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel. Sciortino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón geeft een hoge lob. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco haalt uit met een fantastische trap. Sciortino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - Wisła 1906 Kraków 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 46%, Wisła 1906 Kraków 54%.
Wrath of God - Wisła 1906 Kraków 1:2