Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Klub Kokosa
4132 Tactiek Zaskoczenia
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Georgijević verovert de bal door een tackle van achteren. Udod probeert naar een medespeler te passen. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior geeft een hoge lob. Petruzzelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 1:0

3e minuut.
Gąsior passt de bal zonder na te denken. De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir met een sublieme pass. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:0

8e minuut.
Gąsior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bloch komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Neag passt de bal met de wreef. Botero probeert naar een medespeler te passen. Galieni rent richting de bal. Galieni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:1

10e minuut.
De Berry geeft een lange en hoge pass. Galieni rent richting de bal. Galieni speelt de bal door. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Buturić probeert naar een medespeler te passen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Jurietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:2

16e minuut.
Udod onderschept slim de pass. Murawa onderschept slim de pass. Murawa passt de bal zonder na te denken. Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buturić passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Udod met een sublieme pass. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Buturić rent richting de bal. Buturić passt de bal met de wreef. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:3

27e minuut.
Udod speelt de bal door. Kurz is nu in balbezit. Kurz passt de bal met de wreef. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Buturić speelt de bal door. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag passt de bal in één keer door. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 49%, Klub Kokosa 51%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:3

46e minuut.
Neag met een snelle inworp. Buturić met een sublieme pass. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Galieni is nu in balbezit. Galieni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:4

54e minuut.
Przecherka met een sublieme pass. Udod probeert de bal aan de voet te houden. Denev speelt de bal door. Galieni is nu in balbezit. Galieni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Doradca komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft de bal voor. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel. Jurietti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:5

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag met de inworp. Georgijević probeert naar een medespeler te passen. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel. Jurietti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 52%, Klub Kokosa 48%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Klub Kokosa 2:5