Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo zajacowo
rezerwowa Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Göksu rent richting de bal. Göksu passt de bal met de wreef. Toynak is nu in balbezit. Toynak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - zajacowo 1:0

17e minuut.
Rosuljaš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parezanović rent richting de bal. Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach speelt de bal door. Naumiuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Rosuljaš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parezanović is nu in balbezit. Serwach onderschept slim de pass. Serwach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Göksu de bal. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu onderschept slim de pass. Göksu schiet op doel. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - zajacowo 2:0

41e minuut.
Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad geeft een hoge lob. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Lekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - zajacowo 2:1

42e minuut.
Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach onderschept slim de pass. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 60%, zajacowo 40%.
AC Diavolo - zajacowo 2:1

50e minuut.
Łuszcz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Temel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Popíchal de bal onder controle te krijgen. Serwach is nu in balbezit. Serwach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Śliwowski verovert de bal door een tackle van achteren. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng rent richting de bal. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wąsik de bal. Lekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Papapostolou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng rent richting de bal. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Popíchal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach geeft een hoge lob. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diavolo - zajacowo 2:2

74e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - zajacowo 2:3

77e minuut.
Göksu rent richting de bal. Naumiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Göksu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Göksu neemt zijn aanloop. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diavolo - zajacowo 3:3

84e minuut.
Gérard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papapostolou met een snelle inworp. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 67%, zajacowo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diavolo - zajacowo 3:3