Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk AKS KRAKÓW
jak Tactiek 2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Török geeft een lange en hoge pass. Gołaszewski kopt de bal weg. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Cabirzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Fegert geeft een lange en hoge pass. Uras kopt de bal weg. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - AKS KRAKÓW 0:1

16e minuut.
Inworp. Uras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić geeft een hoge lob. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot geeft de bal voor. Zitzlsperger kopt de bal weg. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sorajlić speelt de bal door. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert speelt de bal door. Klungelig pakt Kubiak de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Beşer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitzlsperger onderschept slim de pass. Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fegert met een snelle inworp. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Uras probeert naar een medespeler te passen. Fegert rent richting de bal. Fegert passt de bal zonder na te denken. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Cristinel met een snelle inworp. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een hoge lob. Schneider maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fegert speelt de bal door. Kaliński rent richting de bal. Nadador schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nadador krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador passt de bal in één keer door. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis schiet op doel. Cabirzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak rent richting de bal. Fegert probeert naar een medespeler te passen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 54%, AKS KRAKÓW 46%.
Vistula Gdańsk - AKS KRAKÓW 0:1

75e minuut.
Török is nu in balbezit. Török passt de bal met de wreef. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een hoge lob. Schneider rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador is nu in balbezit. Nadador met een sublieme pass. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis schiet op doel. Cabirzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Fegert speelt de bal door. Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras speelt de bal door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Beşer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 62%, AKS KRAKÓW 38%.
Vistula Gdańsk - AKS KRAKÓW 0:1