Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW Vistula Gdańsk
2 Tactiek jak 2
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 54
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Nadador geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fegert met een snelle inworp. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fegert rent richting de bal. Fegert speelt de bal door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Beşer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - Vistula Gdańsk 1:0

45e minuut.
Uras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić geeft de bal voor. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński schiet op doel. Beşer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 24%, Vistula Gdańsk 76%.
AKS KRAKÓW - Vistula Gdańsk 1:0

46e minuut.
Curado passt de bal zonder na te denken. Cristinel is nu in balbezit. Uras maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uras naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Perrot onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fegert met een snelle inworp. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić haalt uit met een fantastische trap. Beşer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Inworp. Upson met de inworp. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fegert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. Paal! Beşer probeert wanhopig de bal te grijpen. Perrot heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Siikala is nu in balbezit. Siikala geeft een hoge lob. Kubiak is nu in balbezit. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Sorajlić de bal. Nadador rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorajlić. Sorajlić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 36%, Vistula Gdańsk 64%.
AKS KRAKÓW - Vistula Gdańsk 1:0