Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor LBN lebede AC Diavolo
Livvv Tactiek rezerwowa
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Parezanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een hoge lob. Toynak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Parezanović is nu in balbezit. Parezanović met een sublieme pass. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AC Diavolo 0:1

16e minuut.
Raudsepp met een snelle inworp. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuświk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iorgov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor LBN lebede - AC Diavolo 1:1

25e minuut.
Suwalski kopt de bal weg. Śliwowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 45%, AC Diavolo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor LBN lebede - AC Diavolo 1:1

47e minuut.
Nery geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parezanović met de inworp. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra geeft een lange en hoge pass. Codrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kuświk geeft de bal voor. Wąsik met een sublieme pass. Daar is Ziemniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov is nu in balbezit. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov begaat een overtreding. Iorgov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Suwalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiepski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Iorgov onderschept slim de pass. Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov onderschept slim de pass. Iorgov schiet op doel. Lekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Arnaudov is nu in balbezit. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Almendra kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiepski de bal. Iorgov is nu in balbezit. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AC Diavolo 2:1

71e minuut.
Iorgov kopt de bal weg. Śliwowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuświk rent richting de bal. Kuświk haalt uit met een fantastische trap. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Fafelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toynak is nu in balbezit. Toynak speelt de bal door. Göksu is nu in balbezit. Göksu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor LBN lebede - AC Diavolo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 47%, AC Diavolo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor LBN lebede - AC Diavolo 2:2