Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW SixFeetUnder
2 Tactiek 433noc
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 51.7
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Kubiak schiet op doel. Tretyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Złotopolski rent richting de bal. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Goettert kopt de bal weg. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić passt de bal met de wreef. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo bokst de bal weg.

23e minuut.
Upson verovert de bal door een tackle van achteren. Upson passt de bal zonder na te denken. Sorajlić met een sublieme pass. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak schiet op doel. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Upson onderschept slim de pass. Upson passt de bal met de wreef. Fegert is nu in balbezit. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Füst passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Półrolniczak de bal. Półrolniczak speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sawczuk passt de bal met de wreef. Kaliński rent richting de bal. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel. Tretyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić speelt de bal door. Kaliński rent richting de bal. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sawczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal in één keer door. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Bermejo Castanedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - SixFeetUnder 1:0

41e minuut.
Sorajlić geeft de bal voor. Tretyak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fegert neemt de hoekschop. Kubiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bermejo Castanedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fegert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić geeft een lange en hoge pass. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 38%, SixFeetUnder 62%.
AKS KRAKÓW - SixFeetUnder 1:0

49e minuut.
Portela passt de bal zonder na te denken. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman rent richting de bal. Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Uras met een sublieme pass. Tretyak is nu in balbezit. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński schiet op doel. Bermejo Castanedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - SixFeetUnder 2:0

65e minuut.
Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić met een sublieme pass. Kaliński is nu in balbezit. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Bermejo Castanedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić rent richting de bal. Kaliński is nu in balbezit. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kubiak is nu in balbezit. Tretyak onderschept slim de pass. Kaliński rent richting de bal. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski met een sublieme pass. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak geeft een hoge lob. Dinulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - SixFeetUnder 2:1

77e minuut.
Tretyak rent richting de bal. Tretyak geeft een lange en hoge pass. Półrolniczak kopt de bal weg. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fegert met een snelle inworp. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić geeft de bal voor. Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo Castanedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Antiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras is nu in balbezit. Uras probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 29%, SixFeetUnder 71%.
AKS KRAKÓW - SixFeetUnder 2:1