Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk Artylerzyści
jak 2 Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bokor zal de hoekschop nemen. Daar is Rozental, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State rent richting de bal. State draait met de bal, schiet en ... Beşer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Artylerzyści 0:1

15e minuut.
Bokor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Praja komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Siikala geeft een hoge lob. Inworp. Lapčević met de inworp. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
State passt de bal in één keer door. Daar is Lapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapčević probeert naar een medespeler te passen. Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintuğ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Şahintuğ de bal. Nadador rent richting de bal. Şahintuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintuğ draait met de bal, schiet en ... Beşer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Artylerzyści 0:2

31e minuut.
Kondracki geeft de bal voor. Beşer probeert naar een medespeler te passen. Praja kopt de bal weg. Şahintuğ is nu in balbezit. Şahintuğ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Török rent richting de bal. Tamani onderschept slim de pass. Tamani probeert naar een medespeler te passen. Kondracki is nu in balbezit. Kondracki draait met de bal, schiet en ... Beşer bokst de bal weg.

42e minuut.
Kondracki speelt de bal door. Praja bereikt de bal nog maar net als eerste. Praja speelt de bal door. Şahintuğ is nu in balbezit. Şahintuğ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Török rent richting de bal. Tamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Török onderschept slim de pass. Török geeft een hoge lob. Curado springt en kopt de bal. Borycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 68%, Artylerzyści 32%.
Vistula Gdańsk - Artylerzyści 0:2

75e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoszka onderschept slim de pass. Janoszka probeert naar een medespeler te passen. State is nu in balbezit. State schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Praja geeft de bal voor. Siikala heeft problemen om de bal te vangen. Siikala geeft een hoge lob. Tsitsanis probeert naar een medespeler te passen. Cristinel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Janoszka probeert naar een medespeler te passen. Rozental is nu in balbezit. Şahintuğ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Şahintuğ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şahintuğ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Fassbender heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal in één keer door. Curado bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado draait met de bal, schiet en ... Borycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Klungelig pakt Török de bal. Török geeft een lange en hoge pass. Curado is nu in balbezit. Curado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nadador kopt de bal weg. Cristinel probeert de bal met de borst te controleren. Fassbender rent richting de bal. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Artylerzyści 1:2

90e minuut.
Tamani met de inworp. Lapčević met een sublieme pass. Praja speelt de bal door. Kondracki is nu in balbezit. Kondracki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 43%, Artylerzyści 57%.
Vistula Gdańsk - Artylerzyści 1:2