Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chude Banany AC Diavolo
śmiały banan Tactiek rezerwowa
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
38 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen solid


21e minuut.
Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niezbędny. Węgrzyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parezanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak haalt uit met een fantastische trap. Habín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Furlan geeft een hoge lob. Gérard geeft de bal voor. Toynak rent richting de bal. Toynak schiet op doel. Habín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AC Diavolo 0:1

35e minuut.
Wittouck geeft de bal voor. Klungelig pakt Havíř de bal. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak schiet op doel. Habín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Havíř geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wittouck met de inworp. Almendra rent richting de bal. Almendra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nygaard passt de bal zonder na te denken. Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal met de wreef. dos Bastos heeft problemen om de bal te vangen. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 57%, AC Diavolo 43%.
Chude Banany - AC Diavolo 0:1

51e minuut.
Wittouck verovert de bal door een tackle van achteren. Wittouck met een sublieme pass. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Almendra kopt de bal weg. Habín probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov kopt de bal weg. Daar is Parezanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parezanović schiet op doel. Habín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwowski geeft een hoge lob. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn schiet op doel. Habín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Arnaudov geeft een hoge lob. Węgrzyn kopt de bal weg. Toynak rent richting de bal. Toynak haalt uit met een fantastische trap. Habín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AC Diavolo 0:2

83e minuut.
Niezbędny rent richting de bal. Wąsik onderschept slim de pass. Wąsik geeft een hoge lob. Toynak is nu in balbezit. Toynak schiet op doel. Habín bokst de bal weg.

88e minuut.
Gardynik met een snelle inworp. Walter rent richting de bal. Walter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nygaard de bal. Nygaard draait met de bal, schiet en ... Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 49%, AC Diavolo 51%.
Chude Banany - AC Diavolo 0:2