Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo Chude Banany
rezerwowa Tactiek śmiały banan
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 40
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Ziemniak kan de bal niet met de borst controleren. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemniak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Wittouck de bal. Wittouck geeft de bal voor. Toynak rent richting de bal. Toynak schiet op doel. Vignaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Habín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Toynak kopt de bal weg. Göksu rent richting de bal. Hahn begaat een overtreding. Hahn krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny passt de bal zonder na te denken. Krasnodębski speelt de bal door. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Śliwowski geeft een hoge lob. Haralambie rent richting de bal. Haralambie passt de bal zonder na te denken. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak draait met de bal, schiet en ... Habín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hahn is nu in balbezit. Hahn geeft een hoge lob. Inworp. Parezanović met een snelle inworp. Almendra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Chude Banany 1:0

35e minuut.
Topolski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gérard. Topolski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gardynik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nygaard krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski geeft de bal voor. Vignaud rent richting de bal. Göksu onderschept slim de pass. Göksu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 64%, Chude Banany 36%.
AC Diavolo - Chude Banany 1:0

56e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny geeft een lange en hoge pass. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diavolo - Chude Banany 1:1

77e minuut.
Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Topolski met een snelle inworp. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wąsik geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Göksu. Goede buitenspelval van de verdediging. Vignaud maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. dos Bastos controleert de bal met de borst. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 72%, Chude Banany 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diavolo - Chude Banany 1:1