Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor LBN lebede zajacowo
Livvv Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal met de wreef. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioso onderschept slim de pass. Francioso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft een hoge lob. Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov onderschept slim de pass. Naumiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naumiuk krijgt een gele kaart. Iorgov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suwalski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nery is nu in balbezit. Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach geeft een hoge lob. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - zajacowo 0:1

23e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski onderschept slim de pass. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Raudsepp kopt de bal weg. Iorgov rent richting de bal. Papapostolou is nu in balbezit. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Iorgov kan de bal niet met de borst controleren. Raudsepp is nu in balbezit. Raudsepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyński schiet op doel. Klungelig pakt Papapostolou de bal. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 60%, zajacowo 40%.
Motor LBN lebede - zajacowo 0:1

67e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kuświk kopt de bal weg. Naumiuk heeft problemen om de bal te vangen. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk draait met de bal, schiet en ... Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Naumiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród is nu in balbezit. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor LBN lebede - zajacowo 1:1

79e minuut.
Raudsepp rent richting de bal. Raudsepp geeft de bal voor. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgov schiet op doel. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Serwach passt de bal met de wreef. Temel is nu in balbezit. Hoàng rent richting de bal. Hoàng schiet op doel. Codrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Suwalski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papapostolou met een snelle inworp. Francioso rent richting de bal. Francioso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 48%, zajacowo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor LBN lebede - zajacowo 1:1