Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor LBN lebede Artylerzyści
Livvv Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
46 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Bokor speelt de bal door. Klungelig pakt Benčić de bal. Kruška is nu in balbezit. Benčić onderschept slim de pass. Benčić schiet op doel. Codrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lapčević kopt de bal weg. Iorgov rent richting de bal. Janoszka maakt een afschuwelijke overtreding. Janoszka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Benčić passt de bal met de wreef. Bokor rent richting de bal. Bokor geeft de bal voor. Şahintuğ is nu in balbezit. Şahintuğ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Codrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:1

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Raudsepp de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bokor met een snelle inworp. State rent richting de bal. State haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:2

29e minuut.
Iorgov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raudsepp de bal. Şahintuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintuğ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:3

32e minuut.
Raudsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić onderschept slim de pass. Benčić passt de bal in één keer door. Şahintuğ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintuğ draait met de bal, schiet en ... Codrescu bokst de bal weg. Kruška rent richting de bal. Kruška geeft een hoge lob. Lapčević geeft de bal voor. Şahintuğ rent richting de bal. Şahintuğ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
State kopt de bal weg. Şahintuğ heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Suwalski zijn tegenspeler op de grond. Suwalski krijgt een gele kaart. Şahintuğ moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Şahintuğ kan niet meer verder spelen. Praja komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. State neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Janoszka rent richting de bal. Janoszka probeert naar een medespeler te passen. Lapčević speelt de bal door. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 57%, Artylerzyści 43%.
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:3

61e minuut.
Anzorena geeft een hoge lob. Lapčević rent richting de bal. Lapčević passt de bal zonder na te denken. Benčić rent richting de bal. Benčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bokor rent richting de bal. Bokor geeft een lange en hoge pass. Praja bereikt de bal nog maar net als eerste. Praja haalt uit met een fantastische trap. Codrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:4

84e minuut.
Bokor met een sublieme pass. Daar is Janoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janoszka geeft de bal voor. Benčić rent richting de bal. Benčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
State passt de bal met de wreef. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević passt de bal zonder na te denken. Benčić is nu in balbezit. Benčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 58%, Artylerzyści 42%.
Motor LBN lebede - Artylerzyści 0:4