Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chude Banany AKS KRAKÓW
śmiały banan Tactiek 2
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten outstanding
average Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi geeft de bal voor. Fegert rent richting de bal. Fegert geeft een lange en hoge pass. Kubiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Predilă passt de bal met de wreef. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras passt de bal met de wreef. Kubiak rent richting de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vignaud geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uras met de inworp. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:1

9e minuut.
Montoya passt de bal zonder na te denken. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:2

14e minuut.
Uras geeft de bal voor. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Kaliński rent richting de bal. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vignaud kan de bal niet met de borst controleren. Kaliński rent richting de bal. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:3

21e minuut.
Uras rent richting de bal. Uras geeft de bal voor. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Uras speelt de bal door. Sawczuk rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uras neemt de hoekschop. Sawczuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szulgo trapt de bal weg. Fegert kopt de bal weg. Daar is Sowunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Majcherczyk is nu in balbezit. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:4

28e minuut.
Szulgo met een sublieme pass. Sowunmi kopt de bal weg. Fegert is nu in balbezit. Fegert geeft een hoge lob. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:5

31e minuut.
Fegert geeft een hoge lob. Sawczuk rent richting de bal. Vignaud begaat een overtreding. Vignaud krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk geeft een hoge lob. Szulgo kopt de bal weg. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Sowunmi de bal. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sowunmi krijgt een gele kaart. Kaliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorajlić met een snel genomen vrije trap. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras is nu in balbezit. Uras speelt de bal door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 75%, AKS KRAKÓW 25%.
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:6

51e minuut.
Fegert heeft problemen om de bal te vangen. Fegert probeert naar een medespeler te passen. Kubiak rent richting de bal. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaliński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal in één keer door. Uras is nu in balbezit. Uras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:7

65e minuut.
Sawczuk is nu in balbezit. Havíř onderschept slim de pass. Havíř speelt de bal door. Uras heeft problemen om de bal te vangen. Uras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Hahn komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Majcherczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fegert heeft problemen om de bal te vangen. Fegert met een sublieme pass. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk met een sublieme pass. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert speelt de bal door. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 59%, AKS KRAKÓW 41%.
Chude Banany - AKS KRAKÓW 0:7