Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo SixFeetUnder
rezerwowa Tactiek 433noc
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Almendra rent richting de bal. Goettert is nu in balbezit. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra geeft een lange en hoge pass. Toynak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Füst geeft een hoge lob. Małysa kopt de bal weg. Rochet kan de bal niet met de borst controleren. Rochet draait met de bal, schiet en ... Ziemniak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Couto met een sublieme pass. Goettert geeft de bal voor. Parezanović probeert de bal aan de voet te houden. Linares geeft een hoge lob. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:1

17e minuut.
Tretyak onderschept slim de pass. Tretyak probeert naar een medespeler te passen. Linares speelt de bal door. Rochet rent richting de bal. Rochet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Linares speelt de bal door. Półrolniczak is nu in balbezit. Półrolniczak geeft de bal voor. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Lekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:2

36e minuut.
Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov geeft een hoge lob. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu onderschept slim de pass. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 62%, SixFeetUnder 38%.
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:2

59e minuut.
Rochet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małysa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wąsik ... Strafschop! Małysa raakt geblesseerd tijdens het duel. Rochet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:3

64e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Linares speelt de bal door. Goettert speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Lekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rochet rent richting de bal. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tretyak met een sublieme pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović probeert naar een medespeler te passen. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Śliwowski verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwowski met een sublieme pass. Gérard rent richting de bal. Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Małysa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almendra is nu in balbezit. Rochet onderschept slim de pass. Rochet schiet op doel. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:4

84e minuut.
Pinho Andrade kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa passt de bal zonder na te denken. Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettert geeft een hoge lob. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Wittouck probeert de bal met de borst te controleren. Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Małysa de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 54%, SixFeetUnder 46%.
AC Diavolo - SixFeetUnder 0:5