Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zajacowo Vistula Gdańsk
nowa Tactiek jak 2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 54
good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Rozental met een sublieme pass. Siikala probeert naar een medespeler te passen. Cristinel met een sublieme pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Popíchal is nu in balbezit. Trela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popíchal raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Beşer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Vistula Gdańsk 1:0

7e minuut.
Tsitsanis geeft een lange en hoge pass. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curado. Curado krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Zitzlsperger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siikala is nu in balbezit. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap. Beşer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Török met de inworp. Perrot geeft een lange en hoge pass. Schneider probeert de bal met de borst te controleren. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal in één keer door. Török probeert naar een medespeler te passen. Curado is nu in balbezit. Curado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Török met de inworp. Perrot is nu in balbezit. Popíchal verovert de bal door een tackle van achteren. Popíchal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Rosuljaš de bal. Rosuljaš passt de bal in één keer door. Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Popíchal haalt uit met een fantastische trap. Beşer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schneider passt de bal zonder na te denken. Moczybród met een sublieme pass. Rosuljaš speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Török met de inworp. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitzlsperger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papapostolou met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 39%, Vistula Gdańsk 61%.
zajacowo - Vistula Gdańsk 1:0

49e minuut.
Zitzlsperger geeft een hoge lob. Curado kopt de bal weg. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... Fávaro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zajacowo - Vistula Gdańsk 1:1

61e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Moczybród passt de bal in één keer door. Zitzlsperger speelt de bal door. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Popíchal rent richting de bal. Rozental legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rozental krijgt een gele kaart. Popíchal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Beşer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Łuszcz speelt de bal door. Serwach rent richting de bal. Serwach met een sublieme pass. Daar is Popíchal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popíchal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Curado verovert de bal door een tackle van achteren. Papapostolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado verovert de bal door een tackle van achteren. Curado haalt uit met een fantastische trap. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Vistula Gdańsk 1:2

82e minuut.
Serwach geeft een lange en hoge pass. Rozental heeft problemen om de bal te vangen. Siikala is nu in balbezit. Temel onderschept slim de pass. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rozental onderschept slim de pass. Temel rent richting de bal. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zajacowo - Vistula Gdańsk 2:2

86e minuut.
Rozental speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal met de wreef. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Popíchal onderschept slim de pass. Rozental onderschept slim de pass. Rozental geeft een lange en hoge pass. Curado kan de bal niet met de borst controleren. Curado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 46%, Vistula Gdańsk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zajacowo - Vistula Gdańsk 2:2