Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk zajacowo
jak 2 Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Popíchal verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft een lange en hoge pass. Temel krijgt zijn hoofd ertegen. Beşer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - zajacowo 0:1

6e minuut.
Moczybród geeft een hoge lob. Inworp. Cristinel met een snelle inworp. Grulski kan de bal niet met de borst controleren. Grulski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Serwach geeft een lange en hoge pass. Temel kopt de bal weg. Oraşan rent richting de bal. Oraşan haalt uit met een fantastische trap. Beşer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Török geeft een lange en hoge pass. Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Popíchal onderschept slim de pass. Serwach speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap. Beşer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - zajacowo 0:2

24e minuut.
Rozental passt de bal zonder na te denken. Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach geeft de bal voor. Popíchal rent richting de bal. Popíchal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Török geeft de bal voor. Moczybród kopt de bal weg. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Rozental rent richting de bal. Oraşan begaat een overtreding. Rozental is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oraşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadador zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsitsanis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Papapostolou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuszcz is nu in balbezit. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vlad met de inworp. Rosuljaš rent richting de bal. Cristinel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cristinel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Naumiuk speelt de bal door. Oraşan rent richting de bal. Oraşan passt de bal zonder na te denken. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Trela is nu in balbezit. Trela geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tsitsanis stond buitenspel. Naumiuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Temel rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 63%, zajacowo 37%.
Vistula Gdańsk - zajacowo 0:2

48e minuut.
Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsanis probeert naar een medespeler te passen. Török geeft een hoge lob. Grulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - zajacowo 1:2

65e minuut.
Beşer speelt de bal door. Popíchal kopt de bal weg. Klungelig pakt Trela de bal. Oraşan rent richting de bal. Oraşan draait met de bal, schiet en ... Beşer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perrot heeft problemen om de bal te vangen. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - zajacowo 1:3

71e minuut.
Nadador rent richting de bal. Nadador speelt de bal door. Török met een sublieme pass. Curado rent richting de bal. Curado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rosuljaš speelt de bal door. Popíchal rent richting de bal. Trela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popíchal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popíchal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - zajacowo 1:4

79e minuut.
Klungelig pakt Popíchal de bal. Serwach is nu in balbezit. Serwach passt de bal zonder na te denken. Oraşan rent richting de bal. Oraşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Cristinel met een snelle inworp. Nadador met een sublieme pass. Curado is nu in balbezit. Curado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 61%, zajacowo 39%.
Vistula Gdańsk - zajacowo 1:4