Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor LBN lebede AKS KRAKÓW
Livvv Tactiek 2
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 60.6
adequate Schieten outstanding
excellent Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kubiak passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Kaliński de bal. Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Kruška probeert de bal aan de voet te houden. Codrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uras zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Fafelec de bal. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Voştinar ... Strafschop! Sawczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubiak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić met een sublieme pass. Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Raudsepp speelt de bal door. Kupczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sorajlić speelt de bal door. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uras speelt de bal door. Kruška heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Codrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:2

27e minuut.
Sawczuk is nu in balbezit. Raudsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk schiet op doel. Kruška probeert de bal aan de voet te houden. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Raudsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudsepp geeft een hoge lob. Kuświk kopt de bal weg. Uras is nu in balbezit. Uras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk rent richting de bal. Suwalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorajlić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruška verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Majcherczyk passt de bal met de wreef. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Codrescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 67%, AKS KRAKÓW 33%.
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:2

48e minuut.
Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk geeft de bal voor. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Codrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:3

53e minuut.
Sawczuk is nu in balbezit. Fafelec begaat een overtreding. Sawczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Upson met een snel genomen vrije trap. Kaliński springt en kopt de bal. Codrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:4

56e minuut.
Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajlić geeft een lange en hoge pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Kaliński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:5

59e minuut.
Uras passt de bal in één keer door. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Kubiak speelt de bal door. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kruška onderschept slim de pass. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert geeft een lange en hoge pass. Kaliński controleert de bal met de borst. Kaliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fegert passt de bal zonder na te denken. Sorajlić speelt de bal door. Uras met een sublieme pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Codrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Iorgov de bal onder controle te krijgen. Fegert is nu in balbezit. Fegert passt de bal met de wreef. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Uras speelt de bal door. Klungelig pakt Kaliński de bal. Kaliński passt de bal met de wreef. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Majcherczyk rent richting de bal. Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski met een sublieme pass. Suwalski rent richting de bal. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. Cabirzadə bokst de bal weg.

87e minuut.
Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fafelec onderschept slim de pass. Sorajlić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupczyński. Sorajlić raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorajlić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor LBN lebede 71%, AKS KRAKÓW 29%.
Motor LBN lebede - AKS KRAKÓW 0:5