Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artylerzyści Chude Banany
4-3-3 Tactiek śmiały banan
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten adequate
very good Passen average
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Janoszka speelt de bal door. Lapčević rent richting de bal. Lapčević passt de bal met de wreef. Benčić is nu in balbezit. Benčić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Havíř rent richting de bal. State onderschept slim de pass. State draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Havíř de bal. Bokor is nu in balbezit. Montoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montoya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artylerzyści 56%, Chude Banany 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artylerzyści - Chude Banany 0:0

54e minuut.
Anzorena rent richting de bal. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal in één keer door. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Socaciu heeft problemen om de bal te vangen. Borycki probeert naar een medespeler te passen. Lapčević kopt de bal weg. Benčić is nu in balbezit. Benčić draait met de bal, schiet en ... Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artylerzyści - Chude Banany 1:0

80e minuut.
Vignaud onderschept slim de pass. Vignaud speelt de bal door. Bokor rent richting de bal. Bokor geeft een hoge lob. Praja springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artylerzyści 46%, Chude Banany 54%.
Artylerzyści - Chude Banany 1:0