Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk AC Diavolo
jak 2 Tactiek rezerwowa
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 46.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Ziemniak kopt de bal weg. Török is nu in balbezit. Török geeft een hoge lob. Curado probeert de bal met de borst te controleren. Curado haalt uit met een fantastische trap. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Almendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grulski is nu in balbezit. Met opzet legt Almendra zijn tegenspeler op de grond. Grulski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tsitsanis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Almendra geeft de bal voor. Klungelig pakt Trela de bal. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. Trela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tsitsanis rent richting de bal. Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Beşer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - AC Diavolo 0:1

39e minuut.
Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siikala is nu in balbezit. Siikala geeft een lange en hoge pass. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović geeft een hoge lob. Beşer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 60%, AC Diavolo 40%.
Vistula Gdańsk - AC Diavolo 0:1

56e minuut.
Lekov trapt de bal weg van het doel. Zitzlsperger geeft een hoge lob. Curado bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vistula Gdańsk - AC Diavolo 1:1

60e minuut.
Curado kopt de bal weg. Parezanović probeert de bal aan de voet te houden. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török passt de bal zonder na te denken. Wąsik verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Tsitsanis is nu in balbezit. Curado is nu in balbezit. Curado passt de bal zonder na te denken. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Ziemniak onderschept slim de pass. Török geeft een hoge lob. Curado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Śliwowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grulski. Grulski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Curado is nu in balbezit. Gérard rent richting de bal. Curado onderschept slim de pass. Curado haalt uit met een fantastische trap. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - AC Diavolo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 42%, AC Diavolo 58%.
Vistula Gdańsk - AC Diavolo 2:1