Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo Vistula Gdańsk
rezerwowa Tactiek jak 2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsik rent richting de bal. Grulski onderschept slim de pass. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Nadador onderschept slim de pass. Nadador geeft een hoge lob. Curado kopt de bal weg. Grulski rent richting de bal. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Siikala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gérard de bal. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Vistula Gdańsk 0:1

24e minuut.
Wittouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wittouck passt de bal zonder na te denken. Trela is nu in balbezit. Göksu verovert de bal door een tackle van achteren. Göksu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Śliwowski kopt de bal weg. Wittouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski begaat een overtreding. Grulski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Beşer trapt de bal weg. Parezanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Perrot de bal. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 53%, Vistula Gdańsk 47%.
AC Diavolo - Vistula Gdańsk 0:1

47e minuut.
Wittouck kopt de bal weg. Siikala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toynak. Siikala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siikala kan niet meer verder spelen. Skonieczka komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parezanović met een snelle inworp. Almendra geeft een hoge lob. Toynak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu geeft een hoge lob. Toynak is nu in balbezit. Toynak schiet op doel. Beşer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diavolo - Vistula Gdańsk 1:1

65e minuut.
Tsitsanis passt de bal met de wreef. Wittouck is nu in balbezit. Wittouck probeert naar een medespeler te passen. Toynak rent richting de bal. Toynak schiet op doel. Beşer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nadador speelt de bal door. Tsitsanis is nu in balbezit. Ziemniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemniak krijgt een gele kaart. Tsitsanis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadador met een snel genomen vrije trap. Tsitsanis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Török geeft de bal voor. Schneider probeert de bal aan de voet te houden. Wittouck geeft een hoge lob. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 53%, Vistula Gdańsk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diavolo - Vistula Gdańsk 1:1