Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SixFeetUnder zajacowo
433noc Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 47.7
wonderbaarlijk Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Füst met een sublieme pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet geeft een lange en hoge pass. Służewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Moczybród de bal. Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 1:0

4e minuut.
Papapostolou rent richting de bal. Papapostolou geeft de bal voor. Füst speelt de bal door. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Goettert geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng de bal. Linares probeert naar een medespeler te passen. Rochet is nu in balbezit. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małysa probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pinho Andrade met de inworp. Vlad probeert naar een medespeler te passen. Oraşan is nu in balbezit. Popíchal is nu in balbezit. Popíchal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Füst verovert de bal door een tackle van achteren. Füst geeft een lange en hoge pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 2:0

20e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Oraşan is nu in balbezit. Linares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rosuljaš speelt de bal door. Pinho Andrade rent richting de bal. Pinho Andrade geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Linares passt de bal in één keer door. Pinho Andrade rent richting de bal. Rosuljaš met een sublieme pass. Temel rent richting de bal. Temel passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Półrolniczak controleert de bal met de borst. Półrolniczak geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 3:0

36e minuut.
Półrolniczak geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa onderschept slim de pass. Małysa draait met de bal, schiet en ... Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małysa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak passt de bal met de wreef. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Fávaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 4:0

42e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak geeft een lange en hoge pass. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 53%, zajacowo 47%.
SixFeetUnder - zajacowo 5:0

48e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een lange en hoge pass. Półrolniczak rent richting de bal. Półrolniczak geeft een lange en hoge pass. Moczybród heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Popíchal rent richting de bal. Tretyak is nu in balbezit. Popíchal onderschept slim de pass. Popíchal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goettert rent richting de bal. Goettert passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Małysa rent richting de bal. Łuszcz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małysa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małysa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 6:0

61e minuut.
Temel onderschept slim de pass. Temel passt de bal in één keer door. Oraşan rent richting de bal. Oraşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 6:1

65e minuut.
Füst speelt de bal door. Półrolniczak speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 7:1

73e minuut.
Oraşan kopt de bal weg. Popíchal rent richting de bal. Tretyak is nu in balbezit. Popíchal verovert de bal door een tackle van achteren. Popíchal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 7:2

75e minuut.
Służewski probeert de bal aan de voet te houden. Serwach rent richting de bal. Serwach met een sublieme pass. Popíchal is nu in balbezit. Popíchal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Małysa heeft problemen om de bal te vangen. Moczybród begaat een overtreding. Małysa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małysa springt en kopt de bal. Fávaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - zajacowo 8:2

81e minuut.
Popíchal is nu in balbezit. Tretyak verovert de bal door een tackle van achteren. Tretyak passt de bal zonder na te denken. Łuszcz speelt de bal door. Hoàng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Łuszcz de bal onder controle te krijgen. Małysa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papapostolou. Papapostolou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 46%, zajacowo 54%.
SixFeetUnder - zajacowo 8:2