Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zajacowo SixFeetUnder
nowa Tactiek 433noc
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Serwach passt de bal met de wreef. Vlad is nu in balbezit. Vlad passt de bal met de wreef. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Fávaro bokst de bal weg. Paal!

3e minuut.
Rochet heeft problemen om de bal te vangen. Naumiuk speelt de bal door. Pinho Andrade rent richting de bal. Temel onderschept slim de pass. Temel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bermejo Castanedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Füst speelt de bal door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Półrolniczak geeft een hoge lob. Rochet is nu in balbezit. Moczybród verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski onderschept slim de pass. Służewski draait met de bal, schiet en ... Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 0:1

8e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Hoàng speelt de bal door. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Temel draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Małysa speelt de bal door. Moczybród is nu in balbezit. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet schiet op doel. Fávaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 0:2

10e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fávaro niet meer kan verder spelen. Szubierajski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Hoàng speelt de bal door. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 1:2

22e minuut.
Popíchal passt de bal in één keer door. Vlad probeert naar een medespeler te passen. Hoàng speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goettert zal de hoekschop nemen. Rochet is nu in balbezit. Rochet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 1:3

30e minuut.
Vlad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goettert met de inworp. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Doeltrap. Szubierajski trapt de bal weg. Serwach kopt de bal weg. Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Popíchal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Daar is Pinho Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho Andrade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinho Andrade krijgt een gele kaart. Temel raakt geblesseerd tijdens het duel. Serwach legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 2:3

36e minuut.
Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Füst verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach onderschept slim de pass. Serwach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Półrolniczak probeert naar een medespeler te passen. Małysa is nu in balbezit. Małysa geeft een lange en hoge pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 2:4

45e minuut.
Rosuljaš geeft een hoge lob. Couto probeert naar een medespeler te passen. Füst heeft problemen om de bal te vangen. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Bermejo Castanedo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 53%, SixFeetUnder 47%.
zajacowo - SixFeetUnder 2:4

53e minuut.
Füst probeert naar een medespeler te passen. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak probeert naar een medespeler te passen. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Csopaki rent richting de bal. Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Małysa met een sublieme pass. Rochet rent richting de bal. Rochet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bermejo Castanedo niet meer kan verder spelen. Młynarz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Służewski passt de bal zonder na te denken. Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Półrolniczak rent richting de bal. Półrolniczak geeft een lange en hoge pass. Rochet maakt een snoekduik en kopt de bal. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hoàng met een sublieme pass. Rosuljaš speelt de bal door. Popíchal rent richting de bal. Popíchal draait met de bal, schiet en ... Młynarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - SixFeetUnder 3:4

75e minuut.
Małysa is nu in balbezit. Małysa passt de bal met de wreef. Goettert met een sublieme pass. Rochet is nu in balbezit. Rochet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Goettert is nu in balbezit. Goettert geeft een lange en hoge pass. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een lange en hoge pass. Rochet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Füst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares geeft een lange en hoge pass. Rochet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 49%, SixFeetUnder 51%.
zajacowo - SixFeetUnder 3:4