Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chude Banany Vistula Gdańsk
śmiały banan Tactiek jak 2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
38.4 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel speelt de bal door. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Krasnodębski is nu in balbezit. Tsitsanis speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel geeft de bal voor. Grulski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nadador probeert naar een medespeler te passen. Török is nu in balbezit. Török speelt de bal door. Curado rent richting de bal. Curado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sowunmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel met de inworp. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Török is nu in balbezit. Török speelt de bal door. Vignaud speelt de bal door. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Habín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rozental rent richting de bal. Rosada onderschept slim de pass. Rosada passt de bal zonder na te denken. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Curado probeert naar een medespeler te passen. Gardynik probeert de bal aan de voet te houden. Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis onderschept slim de pass. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 43%, Vistula Gdańsk 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chude Banany - Vistula Gdańsk 0:0

46e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal met de wreef. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Habín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Vistula Gdańsk 0:1

56e minuut.
Beşer trapt de bal weg. Tsitsanis kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haralambie. Haralambie krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török speelt de bal door. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Habín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - Vistula Gdańsk 0:2

65e minuut.
Rozental geeft een lange en hoge pass. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perrot de bal. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Curado rent richting de bal. Curado passt de bal zonder na te denken. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel. Habín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 51%, Vistula Gdańsk 49%.
Chude Banany - Vistula Gdańsk 0:2