Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vistula Gdańsk Chude Banany
jak 2 Tactiek śmiały banan
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Rozental bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada onderschept slim de pass. Rosada speelt de bal door. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Skonieczka speelt de bal door. Daar is Török, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Török passt de bal met de wreef. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skonieczka is nu in balbezit. Krasnodębski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnodębski passt de bal zonder na te denken. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos schiet op doel. Carbonell bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Rosada met de inworp. Nygaard rent richting de bal. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Sowunmi de bal onder controle te krijgen. Vignaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud geeft een lange en hoge pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Habín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Siikala kopt de bal weg. Daar is dos Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozental onderschept slim de pass. Krasnodębski onderschept slim de pass. Krasnodębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rozental geeft de bal voor. Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... Habín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Török is nu in balbezit. Török passt de bal in één keer door. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis schiet op doel. Habín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal met de wreef. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... Habín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Chude Banany 1:0

43e minuut.
Nygaard passt de bal met de wreef. Topolski rent richting de bal. Topolski speelt de bal door. dos Bastos rent richting de bal. dos Bastos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 60%, Chude Banany 40%.
Vistula Gdańsk - Chude Banany 1:0

53e minuut.
Curado probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi geeft de bal voor. Nygaard kopt de bal weg. dos Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grulski kopt de bal weg. Curado is nu in balbezit. Curado passt de bal met de wreef. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Habín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 60%, Chude Banany 40%.
Vistula Gdańsk - Chude Banany 1:0