Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW zajacowo
2 Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Naumiuk passt de bal in één keer door. Majcherczyk is nu in balbezit. Rosuljaš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosuljaš krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Naumiuk speelt de bal door. Popíchal rent richting de bal. Majcherczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majcherczyk krijgt een gele kaart. Popíchal raakt geblesseerd tijdens het duel. Temel neemt de penalty, wat een uithaal! Cabirzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - zajacowo 0:1

4e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Łuszcz onderschept slim de pass. Kubiak rent richting de bal. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fegert rent richting de bal. Fegert geeft een hoge lob. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. Łuszcz probeert de bal aan de voet te houden. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Upson kan de bal niet met de borst controleren. Upson passt de bal in één keer door. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft een lange en hoge pass. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Predilă probeert naar een medespeler te passen. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fegert zal de hoekschop nemen. Kaliński springt en kopt de bal. Fávaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS KRAKÓW - zajacowo 1:1

12e minuut.
Naumiuk probeert de bal aan de voet te houden. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Kaliński is nu in balbezit. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Fávaro bokst de bal weg.

15e minuut.
Predilă speelt de bal door. Uras is nu in balbezit. Uras met een sublieme pass. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - zajacowo 2:1

17e minuut.
Sorajlić met een sublieme pass. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cabirzadə met een sublieme pass. Sorajlić kopt de bal weg. Kaliński rent richting de bal. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert geeft de bal voor. Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - zajacowo 3:1

30e minuut.
Moczybród heeft problemen om de bal te vangen. Moczybród geeft een hoge lob. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel draait met de bal, schiet en ... Cabirzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 38%, zajacowo 62%.
AKS KRAKÓW - zajacowo 3:1

48e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad onderschept slim de pass. Vlad geeft de bal voor. Popíchal is nu in balbezit. Popíchal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Kaliński controleert de bal met de borst. Łuszcz onderschept slim de pass. Uras geeft een lange en hoge pass. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Upson geeft een lange en hoge pass. Sawczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuszcz. Łuszcz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk onderschept slim de pass. Naumiuk passt de bal zonder na te denken. Popíchal is nu in balbezit. Popíchal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kaliński kopt de bal weg. Daar is Łuszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - zajacowo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 46%, zajacowo 54%.
AKS KRAKÓW - zajacowo 4:1